Відкрита зустріч з Анною Дегтеревою, засновником і CEO бізнес-акселератора Happy Farm: Freud House, 12 грудня, 19:00

Запрошуємо Вас 12 грудня о 19:00 у Freud House на зустріч з Анною Дегтеревою, засновником та CEO американсько-українського бізнес-акселератора Happy Farm.

Анна розповість про те, з чого почати власну справу, 

  • які є можливості в Україні для розвитку стартапів,
  • з якими проблемами найчастіше стикаються стартапи та як їх подолати,
  • як побудувати стартап, здатний витримати конкуренцію на глобальному ринку,
  • що очікує підприємців, які їдуть підкорювати Кремнієву Долину.

Також вона розповість про історію створення акселератора Happy Farm та історії успіху його резидентів-випускників й відповість на запитання учасників зустрічі.

Реєстрація

Вартість – за умовами простору.

Про Анну:

Анна Дегтерева – CEO і засновник Happy Farm, у портфоліо якого - 42 стартапи з України, Іспанії, Італії, Китаю, Росії, Білорусії. 8 з них вже отримали посівні інвестиції. Мережа Happy Farm складає більш ніж 100 членів Борду та менторів – успішних підприємців та інвесторів із США та Європи, які представляють найуспішніші компанії та венчурні фонди з Європи та США.

Також Анна – співорганізатор та виконавчий продюсер великих міжнародних конференцій - Europe Venture Summit /StartupAddVenture 2013 (Київ) та Ukraine Tech Gem (Сан Франциско) Крім того, Анна організує American Business Safari, бізнес-тури у Кремнієву долину. Вона – генеральний директор “Global Management Challenge Ukraine” (міжнародне змагання зі стратегічного менеджменту), засновник та організатор Всеукраїнського конкурсу «Інноваційний прорив» та ін. проектів.